slider4.jpg
Shadow

 

Je kennismaking met MBvS!

Op vrijdag 5 juni 2015 vierde MBVO/MBvS haar 10 jarig bestaan, ook weer met een bustocht. Het Oranjemuseum Nieuw Haghuis in Diepenheim werd bezocht. De lunch werd genuttigd in Weerselo. Vervolgens werd een mooie rondreis door Twente (de coulisselandschappen) en naar Bad Bentheim (D) gemaakt. We kregen vrije tijd om Ootmarsum te bezoeken.

Omdat het zo warm was, bezocht men direct terrasjes in de schaduw voor een koele drank. Het diner werd gebruikt in Wilp bij Deventer.In 2018 bestond MBvS 12,5 jaar en dat is met een lunch voor alle leden gevierd; na de algemene ledenvergadering. Tevens waren toen 9 leden van het eerste uur 12,5 jaar lid.

 

 
Het ledenaantal blijft groeien

Er werd er een derde groep opgericht die op vrijdag van 10.15 uur tot 11.15 uur kwam sporten. Door een ruchtbaarheid op diverse plaatsen zoals bij huisartsen, fysiotherapeuten, supermarkten, artikelen in De Gelderlander, De Waalkanter en bij De Maas&Waler én te participeren bij de Maas & Waal in Beweging groeide het ledenaantal gestaag door. Een vierde groep werd in 2018 opgericht; die ging op dinsdag sporten van 10.15 tot 11.15 uur. Door fysieke problemen moest Marga in 2018 als trainster stoppen en nam Jo de gymlessen van haar over. Marga is later zelf lid geworden.

Eind oktober 2019 komt Henk van de Vreede in Druten te wonen. Henk meldde zich aan bij MBvS in november 2019. Zoals alle nieuwe leden mocht ook Henk tweemaal mee sporten om te zien of de lessen hem bevielen. Op 1 december 2019 is Henk als honderdste lid ingeschreven bij MBvS. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 jan. 2020 werd Henk gehuldigd. Sjef van Elk, wethouder Sportzaken in de gemeente Druten, bood Henk een bos bloemen aan en memoreerde aan het belang van de vereniging om zoveel senioren wekelijks aan het bewegen te hebben. Ook 8 leden die dat jaar 12,5 jaar lid waren, werden gehuldigd.

Helaas .... vanaf 15 maart 2020 kan MBvS geen gymlessen meer verzorgen wegens de beperkende maatregelen van regeringswege (de intelligente lockdown).

Op donderdag 4 juni 2020 wilde MBvS haar 15 jarig bestaan vieren, wederom met een bustocht naar Gouda en De Kinderdijk. Door de coronacrisis is dat uitgesteld. Eerst werd de reis verplaatst naar donderdag 27 augustus. Ook dat kon niet doorgaan en is nu verplaatst naar juni 2021.