Ontspanning

 

Dat bewegen voor iedereen - en zeker voor senioren - zo belangrijk is, weten we wel.Maar in je uppie jezelf inspannen is niet zo gezellig, maar wel als je dat met anderen en gelijkgestemden doet. Dat geeft veel meer voldoening. Door Inspanning Ontspanning (D I O) of in een andere volgorde: Ontspanning Door Inspanning (O D I) zijn afkortingen die veel clubs en verenigingen als naam gekozen hebben. Maar beide afkortingen zijn wel van toepassing op de lesactiviteiten van MBvSTijdens onze gymlessen ben je zowel individueel als samen bezig. En door die inspanningen van een uur voel je je, nadat je thuis gekomen bent, echt ontspannen. Zowel fysiek als geestelijk; je kunt de rest van de dag weer lekker ontspannen je werkzaamheden verrichten.

De groepen die om 9 uur de gymlessen volgen gaan na de les, op de eerste dinsdag of vrijdag van de maand, gezamenlijk koffie drinken. Ook een vorm van ontspanning en van sociaal contact.
Dat is altijd gezellig. Van de groepen die om 10.15 uur sporten gaat een grote groep elke week na afloop samen koffie drinken. De horeca is dan al open.

Bestuur, trainers en leden van MBvS doen er alles aan om zich na alle inspanningen te ontspannen!